TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

 

Käyttäjiemme tietosuoja ja yksityisyydensuoja ovat prioriteettejamme. Tämä tietosuojakäytäntö koskee henkilökohtaisten tietojen keräämistä, käsittelyä ja käyttöä sivustolla www.pregnabit.com, jota ylläpitää Nestmedic S.A, joka on rekisteröity Vroclawiin (postinumero: 50-428, Krakowska Street No, 141-55 Puola, ja joka on rekisteröity Puolan kauppakamariin Wroclaw Fabrycznan tuomioistuimen alaisuuteen Wroclawissa ja yritysrekisteriin KRS-numerolla 0000665017:, NIP-numerolla 8943054930 ja REGON-numerolla 022455255). Henkilötietoja käsitellään Euroopan parlamentin ja valtuuston 27. huhtikuuta 2016 antaman säädöksen (EU) 2016/279 mukaisesti koskien yksityishenkilöiden tietosuojaa henkilötietoja käsitellessä ja tällaisten tietojen liikettä sekä direktiivin 95/46/EC (“GDPR”) mukaisesti.

Keitä me olemme
Nestmedic hallitsee henkilökohtaisia tietoja, jotka liittyvät alla oleviin tarkoituksiin.

Yhteydenotto Nestmedic S.A.:han ja tietosuojavalvojaan
Mikäli sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita koskien tietosuojakäytäntöämme, voit ottaa yhteyttä Nestmedic S.A.:han lähettämällä kysymyksesi seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: office@telemedic24.pl
Oikeuksiesi käytön helpottamiseksi Nestmedic SA:lle on nimitetty tietosuojavalvoja, johon voit ottaa yhteyttä lähettämällä viestin seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: iod.mct@telemedic24.pl
Toivomme voivamme vastata kysymyksiisi tyydyttävästi koskien henkilötietojen suojaamista. Mikäli kuitenkin koet toimintamme loukanneen oikeuksiasi, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaisille, eli tietosuojavaltuutetun toimiston puheenjohtajalle.

Mihin tarkoituksiin ja millä perusteella käsittelemme henkilötietojasi?

Mikäli vierailtuasi sivustollamme www.pregnabit.com päätät olla ottamatta meihin yhteyttä sivustoltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta, käsittelemme vain IP-osoitteesi. IP-osoitteesi tallentaminen on tarpeen teknisistä syistä, jotka liittyvät sivustomme hallintaan. IP-osoitettasi käytetään myös yleisten tilastotietojen keräämiseen, esimerkiksi sijainti, jossa siirryt Nestmedic SA:n sivustoille. Huomaathan kuitenkin, että emme pysty tunnistamaan sinua vain IP-osoitteen perusteella. Sivuston www.pregnabit.com yhteydenottolomaketta käytettäessä annetut tiedot, esimerkiksi nimi ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja asuinmaa käsitellään kysymykseen vastaamista varten. Lakiperusteena henkilötietojesi käsittelyyn on suostumuksesi (GDPR art. 6 osa 1a). Henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista. Tietojen puuttuminen estää sinua kuitenkin käyttämästä yhteydenottolomaketta. Saatamme käsitellä henkilötietojasi myös markkinointitarkoitukseen. Lakiperusteena henkilötietojesi käsittelyyn tässä tarkoituksessa on oikeutettu etumme (GDPR art. 6 osa 1f), joka liittyy palveluidemme mainostamiseen.

 

Miten kauan tietojasi säilytetään?

Mikäli päätät ottaa meihin yhteyttä, poistamme yhteydenottolomakkeessa antamasi henkilötiedot heti, kun tapauksesi on hoidettu. Henkilötietojasi käsitellään markkinointitarkoituksiin tapauksesi ratkaisemiseen saakka, ellet kiellä henkilötietojen käyttöä tähän tarkoitukseen etukäteen.

 

Kenelle voimme jakaa henkilötietojasi?

Suojaamme kaikki sinuun liittyvät henkilötiedot, emmekä jaa näitä tietoja kolmansille osapuolille, ellemme saa siihen sinun suostumustasi tai ellei niiden luovuttaminen ole välttämätöntä lakivelvoitteiden vuoksi. Me emme siirrä henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolisille kokonaisuuksille.

 

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää nähdä henkilötietosi, korjata niitä, poistaa ne tai rajoittaa niiden käsittelyä, oikeus kieltää henkilötietojen käsittely ja siirtää ne. Oikeus kieltää henkilötietojen käsittely pätee silloin, kun: henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuun tai tilastollisiin tarkoituksiin, ja kieltäminen on oikeutettu erityistilanteessa silloin, kun henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksessa, kuten profilointiin, sikäli kuin käsittely liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin. Mikäli tietojen käsittely perustuu suostumukseesi, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Muistathan, että suostumuksen peruuttaminen ei tee ennen suostumuksen peruuttamista suoritetusta tietojenkäsittelystä lainvastaista.

 

Profilointi

Me emme käytä mitään antamiasi tietoja automatisoituun päätöksentekoon, mukaan lukien profilointi.

Evästeet

Nestmedic S.A. käyttää evästeitä, jotka ovat laitteelle tallennettuja tiedostoja, joita käytetään internetiin yhdistämiseen sivustoilla vieraillessa, joka mahdollistaa palveluiden räätälöinnin yksilöllisiin tarpeisiisi ja mieltymystesi mukaan sekä tilastollisten Nestmedic S.A.:n palveluiden käyttämistä koskevien tietojen keräämisen ja käsittelyn. Me käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin: voidaksemme räätälöidä paremmin Nestmedic S.A.:n palveluita käyttäjän yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti, mahdollistaaksemme Nestmedic SA:n palveluita koskevien tilastollisten tietojen keräämisen ja käsittelyn mainostaaksemme Nestmedic S.A.:n palveluita internetin kautta Mikäli et estä evästeitä selaimessasi (esim. Mozilla Firefox tai Google Chrome), selain hyväksyy ne. Voit poistaa evästeet käytöstä milloin tahansa selaimesi asetuksista, vaikka olisit aiemmin hyväksynyt niiden käytön. Voit myös poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet milloin tahansa. Muistathan kuitenkin, että evästeiden käytöstä poistaminen voi vaikuttaa negatiivisesti Nestmedic SA:n palveluiden toimivuuteen tai estää niiden käytön kokonaan.